AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç yemek

Kahve falında ağaç yemek

Kahve falında ağaç yemek bundan güç ve cesaret alacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç yemek gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin yemek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplayıp yemek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan zeytin yemek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparıp yemek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fındık ağacından fındık yemek içini açmaya karar vereceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında vişne ağacından vişne yemek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir