AnaSayfa / Genel / Kahve falında oturduğu eski evi görmek

Kahve falında oturduğu eski evi görmek

Kahve falında oturduğu eski evi görmek kazancın artacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, makbul olan mallar edineceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oturduğu eski evi gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Kahve falında eski oturduğumuz evi görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski evde oturduğunu görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski evde oturmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işarettir.

Kahve falında eski oturduğun ev görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir