AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski oturduğumuz evi görmek

Kahve falında eski oturduğumuz evi görmek

Kahve falında eski oturduğumuz evi görmek insanlarla iç içe olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, başının belaya girmeyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, huzur ve mutluluk bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski oturduğumuz evi gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Kahve falında oturduğu eski evi görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında eski evde oturmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında oturduğun eski evi görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir evde oturmak hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalettir.

Kahve falında eski evde oturduğunu görmek yardımcı olmayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir