AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay izlemek

Kahve falında ay izlemek

Kahve falında ay izlemek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay izlemek gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ay tutulmasını izlemek bol muhabbette kalacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ay tutulması izlemek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ay izlemek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılanları izlemek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında televizyon izlediğini görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında sinemada film izlemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizi izlemek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıyı izlemek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kimden akıl soracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir