AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılanları izlemek

Kahve falında namaz kılanları izlemek

Kahve falında namaz kılanları izlemek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılanları izlemek gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Kahve falında namaz kılanları izlemek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kılanı izlemek lüks, konfor içinde olacağına, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında namaz kılanların önünden geçmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılmamak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılar gibi yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı namaz kılarken görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kılarken yılan görmek maddi açıdan rahat edileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir