AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil kaybetmek

Kahve falında otomobil kaybetmek

Kahve falında otomobil kaybetmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, güçten ve takatten düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında otomobil kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında otomobili kaybetmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otomobil kaybetmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında otomobilini kaybetmek istediklerini elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz otomobile binmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otomobil çalmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında lüks otomobil görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil otomobil görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otomobil yıkamak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir