AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil yıkamak

Kahve falında otomobil yıkamak

Kahve falında otomobil yıkamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yönetici makamına geleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, yeni bir adım atılacağına, borçların sonlandırılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında otomobil yıkamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Kahve falında otomobil yıkamak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otomobilini kaybetmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında otomobil temizlemek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine yorulur.

Kahve falında otomobil hediye almak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine yorulur.

Kahve falında mavi otomobile binmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Kahve falında yeni otomobil görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında siyah otomobil görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otomobil aldığını görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir