AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz otomobile binmek

Kahve falında beyaz otomobile binmek

Kahve falında beyaz otomobile binmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz otomobile binmek gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz otomobile binmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah otomobile binmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında otomobil binmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında otomobile binmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sevdikleri ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski bir otomobile binmek programların ve projelerin tutmayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi otomobile binmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni otomobile binmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz otomobil aldığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kötülüklerden uzak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir