AnaSayfa / Genel / Kahve falında otomobil almak

Kahve falında otomobil almak

Kahve falında otomobil almak heveslerinin de azalacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, keder yaşayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobil almak gördüyseniz:

  • Dikkatli bakmanız durumunda nerelerin düzeltilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında lüks otomobil almak birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah otomobil görmek şansının ve bahtının açık olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski otomobil görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında otomobille yokuş çıkmak bir işi rakiplerine kaptıracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Kahve falında gri otomobil görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz otomobil aldığını görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında otomobil kaybetmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir