AnaSayfa / Genel / Kahve falında lüks otomobil almak

Kahve falında lüks otomobil almak

Kahve falında lüks otomobil almak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lüks otomobil almak gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında lüks otomobil kullanmak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, idealist davranacağına tabir olunur.

Kahve falında lüks otomobil görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lüks otomobil satın almak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında lüks otomobil almak dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lüks lamba görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Kahve falında lüks otel görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında lüks bir araba almak huzurun ve sükûnetin geleceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lüks jipe binmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir