AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsten kaçmak

Kahve falında otobüsten kaçmak

Kahve falında otobüsten kaçmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulur.

Kahve falında otobüsten kaçmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Kahve falında otobüse binip kaçmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsten kaçmak iş sahibi olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında askeri otobüse binmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında otobüs kazasından kurtulmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında otobüs aldığını görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle gitmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir