AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsten inememek

Kahve falında otobüsten inememek

Kahve falında otobüsten inememek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, artık daha dikkatli davranacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsten inememek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında otobüsten inememek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında inmiş uçak görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına inanılır.

Kahve falında ingiltere prensini görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ing konuşmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında havası inmiş top görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine işarettir.

Kahve falında ingiltere görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ingilizce şarkı söylemek zor zamanların geride kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan inememek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir