AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsten düşmek

Kahve falında otobüsten düşmek

Kahve falında otobüsten düşmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, şansının da açık olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsten düşmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında otobüsten düşmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında otobüsle uçuruma düşmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüsle suya düşmek zararın telafi edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsle uçurumdan düşmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Kahve falında otobüste sigara içmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsle yukarı çıkmak para ve zaman ayıracağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında otobüse kullanmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir