AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste seyahat etmek

Kahve falında otobüste seyahat etmek

Kahve falında otobüste seyahat etmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste seyahat etmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Kahve falında otobüsle seyahat görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Kahve falında otobüs seyahati görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste seyahat ettiğini görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle seyahat ettiğini görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seyahat otobüsü görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında otobüste seyahat etmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında arabada seyahat etmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, problemlere çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçak seyahati yapmak bunun da geleceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir