AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle seyahat görmek

Kahve falında otobüsle seyahat görmek

Kahve falında otobüsle seyahat görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsle seyahat gördüyseniz:

  • Cazibenizi kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsiniz.

Kahve falında seyahat otobüsü görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüs seyahati görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, evlatlarından hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle seyahat ettiğini görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Kahve falında otobüste seyahat etmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüste seyahat ettiğini görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle seyahat görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece seyahat etmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gemi seyahati yapmak bol muhabbette olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir