AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs seyahati görmek

Kahve falında otobüs seyahati görmek

Kahve falında otobüs seyahati görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs seyahati gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında seyahat otobüsü görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsle seyahat görmek işinde zarar edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında otobüste seyahat ettiğini görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs seyahati görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında otobüste seyahat etmek iyileşme göstereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüsle seyahat ettiğini görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla seyahat etmek masrafların altında kalacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle seyahat etmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir