AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüste çalışmak

Kahve falında otobüste çalışmak

Kahve falında otobüste çalışmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste çalışmak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında otobüse yetişmeye çalışmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binmeye çalışmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, bol rızık sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste çalışmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste olduğunu görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında otobüs çarpması görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında otobüste tanıdık görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Kahve falında otobüs terminali görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir