AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetini giymek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin kıyafetini giymek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetini giymek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına işarettir.

Kahve falında ölen bir kişinin kıyafetlerini giymek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye kıyafet vermek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetlerini görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir