AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek tutmak

Kahve falında örümcek tutmak

Kahve falında örümcek tutmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında örümcek tutmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan desteklenebilir veya arkanızdan iş yapmaya çalışan kişilerin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında örümcek tutmak yeni işlere girişileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında örümcek ağlı ev görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek doğurmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulmaktadır.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına işaret eder.

Kahve falında örümcekleri öldürmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcekleri temizlemek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında örümceğin ağ yaptığını görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine yorulur.

Kahve falında örümcek kesmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir