AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek adam olmak

Kahve falında örümcek adam olmak

Kahve falında örümcek adam olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında örümcek adam olmak gördüyseniz:

  • Pesimist olmanın veya olumsuz düşünmenin mevcut duruma hiçbir katkısı olmayacağı düşünülürse, olayların eksilerini değil, artılarını düşünmenin sizin için daha hayırlı sonuçlar doğurabileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında örümcek adam olmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, rızkının çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek adam görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümceğin kovaladığını görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında örümcek böcek görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulur.

Kahve falında evde büyük örümcek görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçında örümcek görmek günah işlemekten korunacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkli örümcek görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir