AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında örümcek görmek

Kahve falında saçında örümcek görmek

Kahve falında saçında örümcek görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında örümcek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler istediğiniz veya beklediğiniz şekilde olmayabilir.

Kahve falında saçta örümcek görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçında örümcek görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, zararını tamamen kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümceğin vücudunda dolaştığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü örümcekler görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında örümcek kovalamak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla örümcek görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında örümcek böcek görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri siyah örümcek görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir