AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucunu bilmeyerek bozmak

Kahve falında orucunu bilmeyerek bozmak

Kahve falında orucunu bilmeyerek bozmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında orucunu bilmeyerek bozmak gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında istemeden oruç bozmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında bilmeden oruç bozduğunu görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında birinin oruç bozduğunu görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzümle oruç bozmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, iyi hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında unutarak orucunu bozmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu bozmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir