AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç açmak

Kahve falında oruç açmak

Kahve falında oruç açmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, rahat bir döneme gireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, önemli işlere imza atacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç açmak gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında orucu içkiyle açmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, patlama noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında orucu erken açmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında orucunu açmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytinle oruç açmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Kahve falında unutarak oruç açmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Kahve falında oruç açmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç açmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ezanla oruç açmak her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, hastalıkların kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir