AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucunu açmak

Kahve falında orucunu açmak

Kahve falında orucunu açmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine işaret eder.

Kahve falında orucunu açmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koyabilir, başarmak istediğiniz konularda sizi tamamlayabilecek kişilerle yakınlaşabilirsiniz.

Kahve falında orucunu açmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ezanla oruç açmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla oruç açmak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında camide oruç açmak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında unutarak oruç açmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında orucu içkiyle açmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında oruç açmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytinle oruç açmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir