AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormandan mantar toplamak

Kahve falında ormandan mantar toplamak

Kahve falında ormandan mantar toplamak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ormandan mantar toplamak gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında ormanda mantar toplamak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında ormandan mantar toplamak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orman mantarı görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yer mantarı toplamak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden mantar toplamak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar toplamak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta mantar toplamak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan mantar toplamak hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir