AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda koştuğunu görmek

Kahve falında ormanda koştuğunu görmek

Kahve falında ormanda koştuğunu görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda koştuğunu gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında ormanda nehir görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormandan kaçmak onunla yaşamını birleştireceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda mezar görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında orman yangını görmek maddi durumun düzeleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik orman görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında ormanda kovalanmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında gece ormanda gezmek ticarette ilerleyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında ormanda bisiklet görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir