Kahve falında orman temizlemek

Kahve falında orman temizlemek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, başının derde gireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına inanılır.

Kahve falında orman temizlemek gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Kahve falında orman temizlemek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda domuz görmek insanlara yardım edeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ormandan kaçmak olmayacak hayallere kapılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulur.

Kahve falında ormanda gezmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ormana gittiğini görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına yorulur.

Kahve falında tropikal orman görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ormanda yemek yemek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında ormanlık alanda koşmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir