AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli şahsiyet görmek

Kahve falında önemli şahsiyet görmek

Kahve falında önemli şahsiyet görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına inanılır.

Kahve falında önemli şahsiyet gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında önemli şahsiyet görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında önemli bir sınavı kaçırmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önemli birini görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında önemli bir sınava girmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında önemli biri olmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önemli insanlar görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında önemli birini öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli birinin mezarını görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir