AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli biri olmak

Kahve falında önemli biri olmak

Kahve falında önemli biri olmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Kahve falında önemli biri olmak gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında önemli evrak görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önemli birinden para almak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işarettir.

Kahve falında önemli devlet adamı görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında önemli birinin elini öpmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında önemli insanlar görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli birini görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında önemli biri olduğunu görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında önemli bir sınavı kaçırmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir