AnaSayfa / Genel / Kahve falında önemli bir kişiyi görmek

Kahve falında önemli bir kişiyi görmek

Kahve falında önemli bir kişiyi görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında önemli bir kişiyi gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında önemli kişi görmek güç ve kudret sahibi olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında önemli bir kişi görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret eder.

Kahve falında önemli bir kişiyi görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Kahve falında önemli kişileri görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işarettir.

Kahve falında önemli birinden para almak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında önemli zat görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında önemli birinin mezarını görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında önemli zatları görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir