AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön diş düşmek

Kahve falında ön diş düşmek

Kahve falında ön diş düşmek yollarının açılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ön diş düşmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında ön diş düşmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ön diş çektirmek kudret ve destek olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ön dişleri ayrık görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında ön diş çıktığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön diş kırılması görmek her geçen gün başarılarının artacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Kahve falında ön dişlerin ayrıldığını görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında ön dişleri çekmek maddi anlamda zarar edeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ön diş çıkması görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir