AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü uzaktan görmek

Kahve falında ölüyü uzaktan görmek

Kahve falında ölüyü uzaktan görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü uzaktan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Kahve falında ölüyü uzaktan görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında denize uzaktan bakmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yeni iş teklifleri alacağına işarettir.

Kahve falında uzaktan misafir geldiğini görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uzaktan görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaktan görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan ses duymak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan duman görmek gelirinin azalacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan kumandalı araba kullanmak esenliğe kavuşacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir