AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü uyandırmak

Kahve falında ölüyü uyandırmak

Kahve falında ölüyü uyandırmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, işlerin aksamayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, güçten ve takatten düşeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü uyandırmak gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Kahve falında ölü tarafından uyandırılmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Kahve falında ölürken uyanmak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü uyandırmak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp uyanmak işinin ehli olacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında ölü uyandırmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran sesiyle uyanmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında sure okuyarak uyanmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesle uyanmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir