AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü temizlemek

Kahve falında ölüyü temizlemek

Kahve falında ölüyü temizlemek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü temizlemek gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı paylaşmanız ileride sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ölü balık temizlemek hayal edilen eve kavuşulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün altını temizlemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölü evi temizlemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin evini temizlemek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün evini temizlemek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin altını temizlemek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü temizlemek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü temizlemek maddi gücünün artacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir