AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü soyunuk görmek

Kahve falında ölüyü soyunuk görmek

Kahve falında ölüyü soyunuk görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, özel muamele göreceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü soyunuk gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Kahve falında ölüyü soyunuk görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabamın soyulduğunu görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalettir.

Kahve falında soyulmuş yılan görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş kuru soğan görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına yorulur.

Kahve falında soyunuk olmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinin soyulmasını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evinin soyulduğunu görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında soyulmuş salatalık görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir