AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabamın soyulduğunu görmek

Kahve falında arabamın soyulduğunu görmek

Kahve falında arabamın soyulduğunu görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok büyük borçlar alacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabamın soyulduğunu gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında soyulmuş araba görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabası soyulmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Kahve falında arabasının soyulduğunu görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabamın soyulduğunu görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın soyulduğunu görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soyulmuş portakal görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında soyulmuş yumurta görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evini soyulduğunu görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir