Kahve falında ölüyü kovalamak

Kahve falında ölüyü kovalamak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kovalamak gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Kahve falında ölü birini kovalamak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kovalamak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında katır kovalamak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz atın kovaladığını görmek imkânların günden güne azalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında birbirini kovalamak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında kangurunun kovaladığını görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına tabir olunur.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet eder.

Kahve falında arıları kovalamak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir