AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gebe görmek

Kahve falında ölüyü gebe görmek

Kahve falında ölüyü gebe görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, anne baba duası alacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, haksızlıklara uğranılacağına, hayra ve esenliğe, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü gebe gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Kahve falında ölüyü gebe görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gebe inek görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında gebe olmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında gebe bir kadın görmek gönül gözünün açılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gebelik testi negatif görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında gebeyken bebek düşürmek sıkıntılarının günden güne artacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gebelik testi yaptığını görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında gebe kadınlar görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir