Kahve falında ölü dirilmesi görmek

Kahve falında ölü dirilmesi görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü dirilmesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Kahve falında ölü diriltmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanı dirilmiş görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp dirilen görmek söz ve yetki sahibi olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Kahve falında ölülerin dirilmesini görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dirilen ölüler görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında ölüp dirilen insan görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ölüp dirilen birini öpmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top