AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bebeği diriltmek

Kahve falında ölü bebeği diriltmek

Kahve falında ölü bebeği diriltmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bebeği diriltmek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüp dirilen bebek görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bebeği diriltmek bir sınavdan geçileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin ölüp dirilmesini görmek boş yere korku duyulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeğin dirilmesini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüp dirilen birini öpmek kendisiyle de gururlanacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanı diriltmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini dirilmiş görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir