Kahve falında ölüyü atla görmek

Kahve falında ölüyü atla görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü atla gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölü at yavrusu görmek kazanca kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü beyaz at görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü siyah at görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü atın dirildiğini görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine yorulur.

Kahve falında at ölüsü görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü at eti görmek barış ve sevgi içinde olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü atlar görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, şerefe ve izzete inanılır.

Kahve falında ölü at görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir