AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü at yavrusu görmek

Kahve falında ölü at yavrusu görmek

Kahve falında ölü at yavrusu görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, gelirin tükeneceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü at yavrusu gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız her şeyi berbat edebilirsiniz.

Kahve falında ölü at yavrusu görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında siyah at yavrusu görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yavru at görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında atın yavrusunu görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi at ve yavrusunu görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru at sevmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret eder.

Kahve falında at yavrusu emzirmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz at yavrusu görmek başarısının yükseleceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir