Kahve falında ölü beyaz at görmek

Kahve falında ölü beyaz at görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölü beyaz at gördüyseniz:

  • Evinizde maddi durumunuzu olumlu etkileyecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında ölü beyaz at görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü siyah at görmek kötü yönde hareket edeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü atla görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin içinin daralacağına inanılır.

Kahve falında ölü at görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü atlar görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü at yavrusu görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında atı ölürken görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü at eti görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir