AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü atın dirildiğini görmek

Kahve falında ölü atın dirildiğini görmek

Kahve falında ölü atın dirildiğini görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Kahve falında ölü atın dirildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Kahve falında ölü atın dirildiğini görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birini ölüp tekrar dirildiğini görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında ölüp dirilmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, düzeninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşayan birini ölüp dirildiğini görmek kendi işini kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ölüp dirildiğini görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin ölüp dirildiğini görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ölüp yeniden dirildiğini görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün dirilmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir