AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş yapmak

Kahve falında iş yapmak

Kahve falında iş yapmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, daha iyi bir eve çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş yapmak gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinsten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında işyerinde banyo yapmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi işini yapmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında iş görüşmesi yapmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında tığ işi yapmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuk işi yapmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ek iş yapmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında yeni iş başvurusu yapmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında iş başvurusu yapmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir