AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye pişmiş et vermek

Kahve falında ölüye pişmiş et vermek

Kahve falında ölüye pişmiş et vermek kazancın her daim artacağına, büyük atılımlar yapılacağına, ancak yılmayacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, evliliğinde mutlu olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye pişmiş et vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuz veya yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Kahve falında ölüden pişmiş et almak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların çabucak halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye pişmiş et vermek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Kahve falında pişmiş siyah et görmek şanssızlık yaşanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş at eti görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek kendisi ile baş başa kalacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta pişmiş et görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş keçi eti görmek araba alınacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş et yememek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir