AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk eti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti yemek makam ve rızık sağlayacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek görmek endişelerin biteceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek kafa dağıtacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk et yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir