AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye peynir vermek

Kahve falında ölüye peynir vermek

Kahve falında ölüye peynir vermek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunlarını gidereceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye peynir vermek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek ya da geleceğinizi düzenlemek için zaman harcayabilir ya da bütçe yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüye peynir vermek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden peynir almak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt ve peynir görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bol peynir görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Kahve falında bir bidon peynir görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında peynir kusmak fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında zeytin ve peynir görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında peynir bal görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir