AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye domates vermek

Kahve falında ölüye domates vermek

Kahve falında ölüye domates vermek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye domates vermek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Kahve falında ölüye domates vermek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, tecrübe kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden domates almak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Kahve falında domates ve ekmek görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates koparmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Kahve falında domates patlıcan görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden domates almak aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı domates görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında pazarda domates görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir