AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı domates görmek

Kahve falında kırmızı domates görmek

Kahve falında kırmızı domates görmek borçlarının artacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı domates gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında yeşil ve kırmızı domates görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı domates tarlası görmek ticaretinin büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kırmızı domates görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, işlerin günden güne bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı domates topladığını görmek büyük bir karar verileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı domates görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı küçük domates görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Kahve falında bahçede kırmızı domates görmek bilgilerle donanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı büyük domates görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir